COMMUNICATIEMEDEWERKER (24 uur per week)

De Stichting Leidse Regio en Voor ieder 1 zoekt een:

 COMMUNICATIEMEDEWERKER

 24 uur per week

Voor ieder 1, dé plek voor zorg, ondersteuning of advies

Eén organisatie waar zorg, ondersteuning en advies voor inwoners uit de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk gebundeld wordt.

Dit samenwerkingsverband tussen de lokale loketten, het Wmo-Adviescentrum, de sociale teams en de jeugd- en gezinsteams in de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk wordt ook wel integrale toegang genoemd. Voor ieder 1 richt zich op alle inwoners, van jong tot oud.

Jeugdteams Leidse Regio

De plek voor zorg, ondersteuning en advies voor de jeugd en het gezin binnen de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. Jeugdteams richt zich op de jeugd.

Dit ga je doen als communicatiemedewerker bij Voor ieder 1 en Jeugdteams Leidse Regio.

Als eenpitter ben je overal van. Je maakt content voor diverse middelen zoals social media, nieuwsbrieven en het inter-/intranet. Je zet campagnes op en geeft communicatieadvies over ontwikkelingen en projecten. Je denkt mee op  uitvoerend, tactisch en strategisch niveau en je bent voornamelijk hands-on bezig. Een belangrijk onderdeel van je werk is onder andere de (online) communicatie voor het intranet.

Heb jij een uitstekende schrijfvaardigheid en kun je creatief meedenken over in te zetten middelen en activiteiten? Draai jij je hand er niet voor om, om deze middelen zelfstandig vorm te geven? Dan horen we graag van je.

Jouw profiel:

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur en binnen het sociaal domein en de overheid in de afgelopen 3 jaar.
  • Uitstekende schrijfvaardigheid aantoonbaar gemaakt d.m.v. werkervaring en opleidingen/cursussen.
  • Een afgeronde hbo-bachelor opleiding op het gebied van Communicatie & PR of Journalistiek.
  • Ervaring met CMS-systemen.
  • Kennis en ervaring met programma’s om de website te optimaliseren.
  • Ervaring met programma’s om beeldmateriaal te maken/bewerken.
  • Je kunt zelfstandig werken, bent een teamspeler en kunt projectmatig werken.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt goed presteren onder tijdsdruk.

Dit bieden we je:

Een jaarcontract bij Cardea Jeugdzorg voor 24 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. Salaris is maximaal € 4605,45 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week, schaal 10, volgens de cao Jeugdzorg. Volgens Cao een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Informatie:

Bij vragen over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Jenny Sulkers 06 – 41032278.

Solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan, reageer met een motivatiebrief & cv naar a.vanrijn@cardea.nl.

Het opvragen van referenties inclusief het onderwerp grensoverschrijdend gedrag en het kunnen overleggen van een VOG, maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.  

Wij kijken ernaar uit jou te ontmoeten!