MANAGEMENTASSISTENTE (32 uur per week

Stichting Jeugdteams Leidse Regio en de Stichting Voor ieder 1 zoekt een

MANAGEMENTASSISTENT

32 uur per week

Stichting Jeugdteams Leidse regio realiseert vanaf 1 juli 2021 de toegang jeugdhulp binnen de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. Wij bieden hulp en ondersteuning aan jongeren en hun ouders of opvoeders door te werken met hun eigen kracht en mogelijkheden, zodat deze duurzaam zelf verder kunnen.

De stichting Voor ieder 1 is per 1 juli de organisatie in de Duin- en Bollenstreek waar inwoners terecht kunnen voor  zorg, ondersteuning en advies uit de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk gebundeld wordt. Dit is een samenwerkingsverband tussen de lokale loketten, het WMO Adviescentrum, de sociale teams en de jeugd- en gezinsteams.  Er is één integrale toegang voor alle hulpvragen.  Bij Voor ieder 1 werken medewerkers samen op het gebied van welzijn, jeugdhulp en volwassenenzorg. Dit betekent dat een inwoner met een vraag of probleem meteen goed wordt geholpen en niet naar verschillende loketten hoeft.

Dit is wat we zoeken:

Wij zoeken een geboren organisatietalent die het leuk vindt om zowel office management taken op zich te nemen als het ondersteunen van de directeuren van de beide stichtingen. Je gaat werken voor twee complexe organisaties die verschillend zijn georganiseerd. Dat vraagt flexibiliteit en tactisch handelen op verschillende niveaus.

Dit ga je doen:

Je verricht secretariële en ondersteunende taken voor beide directeuren, zowel in coördinatie als in uitvoering. Je bent de spin in het web naar collega’s bij de uitvoering van projecten en activiteiten. Je plant afspraken en beheert de agenda van de directeuren, organiseert vergaderingen, postverwerking, verzorgt de correspondentie en notuleert bij vergaderingen (o.a. de Raden van Toezicht).

Dit ben jij:

Een aanpakker met organisatorisch talent, goed in complexe agenda beheer, een kei in timemanagement en praktisch ingesteld. Je bent geduldig, enthousiast en hebt humor. Je bent een teamplayer en kunt ook goed zelfstandig te werken. Je bent pro-actief en oplossingsgericht.

Competenties:

Je bent communicatief vaardig, nauwkeurig en assertief.  Je bent stressbestendig,  representatief en dienstverlenend en kunt snel schakelen. Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Dit heb je gedaan: 

Je hebt een relevante mbo-opleiding gevolgd. Je hebt aantoonbare werkervaring in de functie van management assistent in de zorgsector.

Dit bieden we je:

Een jaarcontract bij Cardea Jeugdzorg voor 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. Salaris is maximaal €3555,32 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week, schaal 7, volgens de cao Jeugdzorg. Volgens Cao reiskostenvergoeding, pensioenregeling, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Informatie:

Bij vragen over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Jenny Sulkers 06 – 41032278.

Solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan, reageer met een motivatiebrief & CV naar a.vanrijn@cardea.nl.

Het opvragen van referenties inclusief het onderwerp grensoverschrijdend gedrag en het kunnen overleggen van een VOG, maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wij kijken ernaar uit jou te ontmoeten!