Foto 1

Cardea helpt gezinnen met kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar met ontwikkelings-, gedrags- en gezinsproblemen. Onze professionals bieden hulp thuis en op school, in de vorm van dag- en 24-uurshulp of combinaties hiervan. Cardea heeft vestigingen in de regio Zuid-Holland Noord, participeert in de Jeugd- en Gezinsteams en in GO! voor jeugd. Cardea werkt onder andere nauw samen met gemeenten, kinderopvang, kinder- en jeugdpsychiatrie en (speciaal)onderwijs.

WIJ ZIJN VOOR 24 UUR OP ZOEK NAAR EEN

COMMUNICATIEADVISEUR

Locatie:
Leiderdorp

Startdatum:
z.s.m.

Sluitingsdatum:
8-11-2021

Voor ieder 1, dé plek voor zorg, ondersteuning of advies

Per 1 juli is de nieuwe stichting Voor ieder 1 officieel een feit in de Duin- en Bollenstreek. Eén organisatie waar zorg, ondersteuning en advies voor inwoners uit de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk gebundeld wordt. Dit samenwerkingsverband tussen de lokale loketten, het Wmo Adviescentrum, de sociale teams en de jeugd- en gezinsteams in de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk wordt ook wel integrale toegang genoemd. Met de stichting Voor ieder 1 kiezen de vier gemeenten voor één integrale toegang voor alle hulpvragen.

Eén loket en één aanspreekpunt

Voor ieder 1 is er voor alle inwoners van de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk. Mensen kunnen hier voortaan terecht met al hun hulp- of zorgvragen. 

Bij Voor ieder 1 werken medewerkers samen op het gebied van welzijn, jeugdhulp en volwassenenzorg. Dit betekent dat een inwoner met een vraag of probleem meteen goed wordt geholpen en niet naar verschillende loketten hoeft. Er is één vast aanspreekpunt, ook bij problemen op verschillende terreinen en ook als er meerdere hulpverleners nodig zijn binnen één gezin. Aanvullende samenwerking is er met een groot veld van samenwerkingspartners. Dat zijn onder andere scholen, huisartsen, jongerenwerk, verenigingen, Centrum voor Jeugd en Gezin, waaronder de jeugdverpleegkundigen, jeugdartsen en pedagogen. Maar ook bijvoorbeeld woonstichtingen, GGZ, zorgaanbieders, Meedenkersnetwerk, politie, wijkverpleging, POH GGZ, MareGroep, Servicepunt Werk, bibliotheken, kringloop en voorschoolse voorzieningen. Per gemeente kunnen er ook nog lokale partners zijn.

Jeugdteams Leidse Regio

Net zoals de Stichting Voor ieder 1 is ook de stichting Jeugdteams Leidse Regio vanaf 1 juli dé plek voor zorg, ondersteuning en advies voor de jeugd en het gezin, maar dan binnen de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. Stichting Jeugdteams Leidse Regio heeft veel raakvlakken met de Stichting Voor ieder 1. Alleen richten de Jeugdteams zich op de jeugd en Voor ieder 1 op alle inwoners. Je gaat voor beide stichtingen werken.

Dit ga je doen als communicatieadviseur bij Voor ieder 1 en Jeugdteams Leidse Regio.

We zoeken een zelfstandige communicatieadviseur die voor 12 uur per week voor Stichting Voor ieder 1 en 12 uur per week voor stichting Jeugdteams Leidse Regio gaat werken. De communicatie van Voor ieder 1 en Jeugdteams Leidse Regio is zeer divers te noemen. Als communicatieadviseur heb je minstens 5 jaar ervaring opgedaan. Het kan gaan om korte posts op social media, websitebeheer, het schrijven en maken van nieuwsbrieven, of je draagt bij het opzetten van een nieuwe campagne rondom Voor ieder 1 en Jeugdteams Leidse Regio.

Daarnaast ga je zelf actief aan de slag met onder andere de (online) communicatie voor het intranet. Heb jij een uitstekende schrijfvaardigheid en kun je creatief meedenken over in te zetten middelen en activiteiten? Draai jij je hand er niet voor om deze middelen zelf vorm te geven? Dan horen we graag van je!

Jouw profiel:

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur en binnen het sociaal domein en de overheid in de afgelopen 3 jaar.
  • Uitstekende schrijfvaardigheid aantoonbaar gemaakt d.m.v. werkervaring en opleidingen/cursussen.
  • Een afgeronde hbo-bachelor opleiding op het gebied van Communicatie & PR of Journalistiek
  • Ervaring met WordPress websites updaten, zowel met het plaatsen van content als met het up-to-date houden van de achterliggende techniek.
  • Ervaring met SEO/SEA, AddWords en Google Analytics.
  • De Adobeprogramma’s InDesign, Illustrator en Photoshop hebben geen geheimen voor jou.
  • Ervaring met het plaatsen van content op social media. Het is een pré als je ook ervaring hebt met het werken via een businessmanager en een advertentieaccount op Facebook voor gesponsorde content.
  • Je bent een teamspeler en kunt projectmatig werken.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt goed presteren onder tijdsdruk.

Dit bieden we je:

Een jaarcontract bij Cardea Jeugdzorg voor 24 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. Salaris is maximaal € 4255,95 (bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (schaal 10, volgens de cao Jeugdzorg) reiskostenvergoeding, pensioenregeling, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Proces:

Het inwinnen van referenties en een recente Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht voor aanvang van de functie. Bij vragen over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Jenny Sulkers 06 – 41 03 22 78. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Leuk! Graag ontvangen wij dan jouw CV en motivatiebrief vóór 8 november 2021. Deze functie wordt intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

NB Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs.